SÄLJARE

Som försäljare håller du i din egen loppisförsäljning i anslutning till din bostad. Till dig som bor utanför centrala Ramnäs försöker vi ordna plats på skolgården vid Bäckhammarskolan.

Du ansvarar själv för din försäljning och skaffar själv de bord, klädställningar eller liknande som du behöver. Vi erbjuder gemensam marknadsföring i form av affischer och utskick, samt via hemsidan, sociala medier och andra digitala kanaler. Vi sätter även ihop en karta med alla försäljningsställen uppmärkta.

För att delta som säljare ska du vara bosatt i Ramnäs, eller kunna sälja vid en anhörigs bostad.

ANMÄL DIG SOM SÄLJARE
Du registrerar dig som säljare genom att betala avgiften på 60 kr. Betalning sker helst via Swish, men andra lösningar är möjliga vid behov.

Kontakta oss på mail för uppgifter om nummer att swisha eller om du behöver annan lösning. Senast den 16 augusti behöver vi ha din betalning för att garantera plats på den tryckta kartan över säljare.

Avgiften ska täcka kostnaden för marknadsföringen som synliggör byloppisen.

Det finns en sluten Facebookgrupp för enbart säljare, dit du kan söka medlemskap för mer info och kontakt med andra säljare.

ATT TÄNKA PÅ SOM SÄLJARE

  • Loppisen pågår klockan 10.00-14.00 så var beredd på besök mellan dessa tider.
  • Det är bra att förbereda en liten växelkassa för att underlätta köp.
  • Om du har Swish betalar många helst via det, det är dessutom att föredra i coronatider. Förbered då en tydlig lapp med ditt nummer.

Gå gärna in på den offentliga Facebookgruppen för byloppisen i anslutning till 29 augusti och skriv en kommentar om vad ni erbjuder till försäljning. Det är bra om vi bara gör ett inlägg vardera, så underlättar vi för besökarna och varandra.